Clear lake

Helgen som var hade jag ledigt och jag spenderade den på bästa sätt, med underbara vänner. Tanken var först att vi bara skulle hänga hemma hos Alex, men sen hörde vi om en fest vid Clear lake. Vi drog dit på fredagkvällen, efter en något läskig bilresa över bergen. Väl framme möttes vi av fantastiska människor som gjorde hela helgen oförglömlig! Sol, bad, grym musik och härligt folk från hela världen samlades vid ett skandinaviskt läger gård. Fick sova under stjärnhimmlen några få timmar varje natt men det gjorde oss inget:) 
 
Har också insett hur fantastisk min familj är hemma i Sverige. De stöttar mig verkligen i allt, speciellt när livet inte alltid går som man vill. Finner inga ord som kan beskriva kärleken och glädjen jag har till er, speciellt min underbara bror Hampus efter idag! Älskar och saknar er så mycket<3
Love you<3

2 månader

Nu är det två månader kvar tills jag stiger i land i Sverige igen och kan sova i min egen säng;) puss och godnatt<3

Mexiko i bilder del 2

Dag 6
 
 
 Dag 7
Sista dagen innan hemfärd spenderades till större delen i/vid poolen vilket jag inte hade några problem med :)
 
 Dag 8
Hemfärd, men först lite ärenden i hamnen:)
 
 

Mexiko i bilder del 1

Efter en flygresa på cirka 3timmar och bilresa på 40min kom vi äntligen fram till hotellet. Bikinin åkte på och vi gick raka vägen ner till poolen och bara njöt och försökte ta in allt!   

Dag 2
Första riktiga dagen i Mexiko! I'm ready!
 
Dag 3

Dag 4
Under måndagen drog en tropisk storm in över Cabo! Det regnade och blåste men då temperaturen fortfarande var på omkring 30 kände man inte regnet, bara den konstiga fuktigheten i luften som gjorde en helt slut. Så istället för att spendera dagen i solen eller poolen så åkte vi till ett shoppingcentrum. Köpte mig en söt klänning innan vi åter åkte till hotellet.

Dag 5
Kan knappt fatta vilken tur jag haft med min värdfamilj. Jag har fått uppleva saker jag knappt vågat drömma om, TACK!
 
Andra halvan av bilder kommer imon! (Hoppas jag) men just nu får ni nöja er/njuta av dessa bilder
Nattinatt<3
 
 

Mexico

Ja nu har vi äntligen kommit fram, eller vi kom fram för 3timmar sen typ men det är först nu som allt börjar sjunka in. Är så glad över alla möjlighter denna familjen ger mig! Vi må ha våra stunder då vi inte står ut med varandra men så är det väl i vanliga familjer också(?)! 
Sitter just nu på balkongen och lyssnar på vågorna och musik från nått annat rum, barnen sover och föräldrarna är på promenad... Längtar till imon då jag kommer spendera större delen av dagen i poolen!  Livet är helt okej just nu!
 

4th of July :)

Happy 4th of July allihop:) Nu vankas sömn innan jag drar till Mexiko i en vecka. Vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket där... Tar inte med mig min dator, men jag har mobilen och hotellet vi bor på har datorer så någon form av livstecken ska jag försöka ge. Ni kan ju alltid kolla in på Facebook eller instagram:)
Puss och kram

Amazing friends!

Hade en mysig filmkväll hos Alex med Hananja i lördags. Popcorn, frozen yoghurt, "Mr & Mrs Smith" blandat med massa skratt gjord kvällen mycket trevlig! 
 
Förfirande av 4de juli:) Fyrverkerier och fantastiska människor, vad mer kan man begära?!
 
 

emelieausa.blogg.se

skoltrött -> bli Au pair

RSS 2.0