Sömnlös

Det är konstigt hur man kan gå från att gäspa stup i ett under dagen och när det sen väl är dags att gå och lägga sig så kan man inte sova. Har istället spendeat de senaste timmarna med att städa och rensa i mitt rum. Det är sjukt hur mycket man samlar på sig och tänker att detta måstte jag spara som minne men nu när jag tittar på endel saker så har jag ingen anning om vart det kommer ifrån. Får nästan sätta etiketter på saker och ing om jag ska spara det så att jag verkligen vet vad det är och varför jag har det.

Våren står i blom

Ja nu kan man verkligen säga att våren har kommit för att stanna. Vi fick ett snabbesök av vinterna förra tisdagen men det varade i ca 5minuter men regn och blåst. Nu är solen dock framme varje dag och med temperaturer mellan 20-25 så kan man inte klaga. När även vissa vildblommor har börjat titta fram så blir man varm i hela kroppen. Idag passade det därför bra med en morgonpromenad i skogen efter att jag släppt av banen vid skolan.
 
 
Jag tränar och lever vidare mitt liv som aupair utan större förändringar vilket leder till lite bloggande för hur kul är det att bara skriva "Idag tränade jag, idag jobbade jag" och samma sak om och om igen. Idag har jag varit borta ifrån Sverige i 6månader. Att det kan och gått så fort men samtidigt så enormt långsamt. Ibland känns det som om man bara står och trampar utan att något roligt händer och sen helt plötsligt händer allt på en och samma gång! Om 9 dagar sätter jag mig på ett plan hem för att träffa familj och vänner och fira min 20-årsdag. Gud tänk att jag blir 20 om ca 2veckor. Känns som igår man gick hos dagmamma Maja och jag köpte min första väska inför första dagen i skolan. Livet går så fort och ibland skulle man bara vilja pausa allt och se tillbaka på alla fantastiska ögonblick man gått igenom.
 

Helgen

På fredagen var barnen lediga ifrån skolan då det var Lincolns day och vi spenderade dagen vid kusten:)
 
Lödagen gick jag upp med barnen på mprgonen men tog ledigt några timmar under dagen. På eftermiddagen fortsatte jag och jobba då föräldrarna ville gå ut och umgås lite. Jag och barnen hade då först glasscafe på garageuppfarten sedan drog vi iväg till två olika parker och lekte resten av dagen. Även om killen ibland satt med sin nexusplatta så deltog han även i lekandet. Speciellt när jag jagade dem båda på klätterställningen.
 
 
Lite bilder ifrån i söndags då vi åkte på utfykt till Cloverdales citrusfair. Vädret var kanon och jag gick runt i shorts och t-shirt och bättrade på min bränna med en temperatur runt 25C.
Idag på förmiddagen medans jag var i mitt rum och tog det lugnt ropade min vm på mig och sa att vi hade något i huset. Jag frågade om ddet var något läskigt och hon bara nej och sen såg jag att en liten fågel hade hittat in. Efter många om och men fick vi ut fågeln, dock var den så chockad att den inte flög till en början men efter en halvtimme flög den som tur var iväg:)
 
Som vanligt på onsdagar hade jag zumba på skolan i Santa Rosa. Då jag var lite tidig tittade jag runt på anslagstavlorna och hittade denna lapp. Host families drog mina ögon till sig och sen såg jag att det handlade om svenska elever. Av alla skolor i världen och inte minst i Usa och av alla städer i Sverige så visar det sig att lilla Borås är vänort/vänskola med Sveneriksongymnasiet. Om man inte redan visste att världen var liten så har jag nu konstaterat detta! Även en av min brors kompisar är med i deltagande haha
 
IT IS A SMALL WORLD!

Alla <3-dag

Veckan som gått:
Måndag
Jobb och kickboxning på gymmet vilket var underbart!
Tisdag
Jobb och gick på barnens första skolpjäs. De var riktigt duktiga även om tjejen efteråt tyckte att allt var tråkigt. haha hon har verkligen haft humörsvägningar denna veckan (fortsätte resten av veckan nämligen)
 
 
Onsdag
Jobb och Zumba på kvällen
Torsdag
Alla hjärtansdag<3 och sovmorgon drog dock till afffären med vm och köpte lite presenter till barnen. Eller lättare sagt stora presenter. De fick gossedjur som nästan var lika stora som de själva! I skolan fick de massa kort och ännu mer godis. Jag och vm drog då till gymmet för att simma lite med barnen för att bli av med all energi sockret gett dem.
Jag må kanske inte ha någon att dela denna dag med men det betyder inte att jag inte älskar andra eller att jag inte är älskad (hoppas jag;)) min familj och mina vänner betyder allt för mig! Jag älskar er♥
 
Fredag
Barnen lediga från skolan och jag gick upp vid 8 med dem. Åkte vid lunch till havet. Det var runt 25 grader så jag kan erkänna att jag njöt och har bättrat på min bränna som ännu inte försvunnit:)

10%

Läste just något som kan ses som lite smått deprimerande eller uppmuntrande. Idag den 5 februari så ha det redan gått 10% av detta året och det är bara 90%kvar! Men om två dagar så har jag avklarat 45% av mitt år! japp snart är hälften också avklarat:) och det är 31 dagar kvar tills jag sätter mig på planet för att åka hem till Sverige för en veckas semester. Lite enkel statestik en tråkig tisdagskväll:)

Superbowl Party!

Idag är dagen här då San Francisco 49:ers möter Baltimore Ravens. Min värdfamilj ska hålla en fest och har bjudit grannar och vänner. De förväntar sig att minst 20 pers ska komma men det kan alltid bli mer. Så hela förmiddagen har ängnats åt att städa och förbereda. Nu är det ca 15 min till "alla" kommer och vi får se hur detta ska gå:)

emelieausa.blogg.se

skoltrött -> bli Au pair

RSS 2.0