Halloween

Idag är det som sasgt halloween och det märktes tydligt på människor övrallt, vuxna som barn. Alla var i stort sett utklädda, godis och dekorationerna framme, och det var inget undantag med denna familjen. Vi började dock dagen med att släppa av barnen vid skolan, sedan åkte jag och vm till SF för att titta på paraden till hyllning av baseball-laget, giants. Detta var dock lättare sagt än gjort. Med alla dessa människor på en sådan liten yta var det i stort sett omöjligt att ta sig fram eller bakåt för den delen. Det blev till och med så illa vid ett flertal tillfällen att jag var bered på att bli nedslagen bland alla människor som rökte på och drack och bara letade eter anledningar till att starta ett slagsmål. Men vi överlevde denna intensiva upplevelse.
 
 
Väl hemma igen så tog vid det lungt då jag fortfarande inte mår riktigt bra plus att vm nu håller på att bli sjuk också (jag har nog smitat familjen då både grabben och tjejen har börjat bli sjuka också, eller så var det dem som smittade mig först.)
 
På kvällen var det dock dags för att gå "trick or treating". Vm måde sämre vilket resulterade i att jag och vp fick ta med oss barnen själva till familjen vänner för att gå runt i deras område. Jag anntar att många av er vet att vädret här i Usa är något skruvat just nu. Orkanen i New York/New Jersey(någon annan delstat var också inblandad) och värmen här i Kali, men idag då vi skulle vara ute på kvällen så bestämade sig vädergudarna för att även vi behövde få lite regn. Det regnade konstant hela tiden och har så gjort i flera timmar nu, känns nästan som om man är hemma i Borås igen även om det redan har gått över till snö där;) haha
 
Jag vet att jag lovade bilder på min puma men det verkar som om någon har snott den då den inte längre finns på trappan. Anntar att någon tyckte den var så fin så de ville ha den eller nått. Hoppas att vf har några bilde på deras kamera av MIN pumpa men tills dess får ni nöja er med bilder från de andra pumporna som inte blev snodda!
 
 
 


Kommentarer
sari

Så pampigt! Återigen en massa fina foton o du ser verkligen ut som Askungen min underbara dotter hopppas på mer foton på dig... love U Miss U :) <3

Svar: Tack underbara mamma:) I miss and love you too<3
Emelie

2012-11-01 @ 09:42:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emelieausa.blogg.se

skoltrött -> bli Au pair

RSS 2.0